Университети и преподаватели в Ботевград - Pomagalo.com
Търсене на преподаватели и университети в Pomagalo.com

Университети в Ботевград

НАЙ-ПРЕСТИЖНИ УНИВЕРСИТЕТИ

1. Международно висше бизнес училище5.24
НАЙ-ПОПУЛЯРНИ УНИВЕРСИТЕТИ В БОТЕВГРАД виж всички
ПРЕПОДАВАТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОЦЕНКИ В БОТЕВГРАД всички преподаватели
1
доц. Валери Ненков от Международно висше бизнес училище
преподавател по Финанси
13 оценки Отличен 5.66
2
доц. Валери Ненков от Международно висше бизнес училище
преподавател по Финанси
13 оценки Отличен 5.66
3
доц. Валери Ненков от Международно висше бизнес училище
преподавател по Финанси
13 оценки Отличен 5.66
4
доц. Валери Ненков от Международно висше бизнес училище
преподавател по Финанси
13 оценки Отличен 5.66
5
доц. Валери Ненков от Международно висше бизнес училище
преподавател по Финанси
13 оценки Отличен 5.66