Румен Пенин, преподавател по Физическа география на континентите в СУ "Св. Климент Охридски", София - университети в Pomagalo.com
ПРОФИЛ НА ПРЕПОДАВАТЕЛ виж всички
Мн. Добър5.36
добави оценка
Румен Пенин преподавател по Физическа география на континентите в СУ "Св. Климент Охридски", София
компетентност:
5.42 обективност:
5.31
комуникативност:
5.33 подход:
5.37
яснота:
5.38 посещаемост:
5.37
хумор:
5.36 обаятелност:
5.32
Оценка:
5.36
mareto84 (студентка на 36 г. от Стопанска академия "Д. А.Ценов") 08 яну 2011г. 12:07
Боже, след толкова похвали за доц. Пенин смятам, че каквото и да кажа, ще е повторение на вече казано, но и ще е малко. Няма такъв човек. Той е извънземен направо! В най-добрия смисъл. тези дни чета (за пореден път) негови пътеписи. Много добри е меко казано. Ако кажа, че съм най-голямата му фенка, рискувам да си навлека гнева на много хора, но е факт, че му се възхищавам години отпреди да го познавам лично. А познанството ми с него е едно от най-ценните неща в живота ми и никога не бих забравила него и отдадеността му към географията (любимата ни наука) и към екологичните проблеми на планетата. Ако имате проблеми с географията, той е човекът, който не само ще ви научи, но и ще ви накара да я заобичате до живот, също както мен
mart1na (студентка на 34 г. от СУ "Св. Климент Охридски") 12 авг 2010г. 02:02
Най-добрия-няма да го забравя през живота си!!!....всичко друго щеше да е излишно!!!!
ivanchopopcorn (ученик ) 10 юни 2010г. 21:03
ТРОГНАТ СЪМ БЛАГОДАРЯ ВИ
veni_da (в момента не учи на 33 г. ) 27 фев 2010г. 15:36
ти с колко влезе по география на българия
Raparak (студент на 31 г. от СУ "Св. Климент Охридски") 09 юни 2009г. 15:55
Изключително ерудиран преподавател, който обеча предмета и студентите си. Не посещавам особено лекции, научих за него от колежките и след това не съм пропускал лекция. Ако всички преподаватели бяха като него образованието ни щеше да има повече смисъл. Сега са се юрнали всички да учат по разни страни, а тук може да бъдем на мястото си и да живеем добре, ама и държавата не й пука въобще за младите.Може и да не си взема изпита при г-н Пенин, но поне ме накара да се замисля за много неща и съм му благодарен за това.
RegaliaD (студентка на 33 г. от СУ "Св. Климент Охридски") 01 юни 2009г. 22:41
Считам, че доц. Пенин е сред най-достойните хора, които познавам. Човек отдаден на профисията и науката си. Удоволствие е да бъдеш на лекциите му. За ерудицията му е излишно да пиша каквото и да е. Поздравявам го и му желая здраве и все така всеотдаен към географията!
Tintarla (студентка ) 02 апр 2009г. 14:57
Доц. Пенин е невероятно интересен човек и преподавател. Това мога да кажа от опит. Желая му здраве и да е все така добор и взискателен към студентите!
kaliopai (студентка ) 23 мар 2009г. 12:27
Отличен преподавател и Човек. Впечатленията ми от лекциите са незабравими, а смятам че това е мнение на много колеги. Винаги има какво да ес научи от него. С уважение!
matildaH (студентка ) 15 мар 2009г. 21:24
Думите са слаби да изразя благодарността си и положителното си отношение към този мой преподавател. Той е пример за човек отдал се на професията си на преподавател и учен. С колегите ми често си спомняме именно за него, за лекциите му, за неповторимите походи в планините. Благодаря му и му желая здраве и да бъде все така раздаващ се за любимата си география и студентите си!!!
nikolian (ученик ) 09 мар 2009г. 12:58
Рядко има такива преподаватели. Бях негов студент преди години и впечатленията ми са повоче от отлични.Желая му и занапред да е такъв патриот и да преподава с непоторимия си ентусиазъм.
1 2 3 4 »

Коментари към преподаватели могат да оставят само регистрирани потребители

Влезте в профила си или създайте нова регистрация, за да коментирате